16 февруари 2019

Крем "Маскарпоне " с бял шоколад

Крем "Маскарпоне " с бял шоколад

400 гр маскарпоне,
200 гр. крема сирене,  виж /Домашно крема сирене /
250 мл. подсладено кондензирано мляко,
50 гр. разтопен бял шоколад, ванилия,
3-4 л пудра захар /ако е нужна  по-голяма сладост.
Кондензираното мляко и белият шоколад са достатъчни подсладители.

Приготвяне:
Маскарпонето се разбърква внимателно първоначално на ръка. Постепенно се добавя кондензираното мляко, крема сиренето, ванилията. Бърка се на ръка или с ниска степен на миксера.
Кремът е подходящ за торти с блат, бишкоти, бисквити, както и като десертен крем с плодове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички публикации