Брюкселско зеле с гъби и тофу
🍄 300 гр брюкселско зеле
🍄 300 гр гъби печурки
🍄 150 гр тофу
🍄 5 -6 с.л. балсамов оцет
🍄 олио, сол, магданоз, черен пипер, чесън
Приготвяне:
🍄 Брюкселското зеле се почиства от външните листа и се измива.
🍄 Гъбите се обелват и нарязват на ивици.
🍄 Тофуто се реже на кубчета.
🍄 Дълбока тава си намазва с олио.
🍄 Изсипват се зеленчуците.
🍄 Овкусява се със сол, балсамов оцет, чесън, черен пипер. 🍄Разбърква се.
🍄 Пече се на 180 градуса около час.
🍄 Поръсва се с пресен магданоз.
ПОСТНО И ВКУСНО
Няма коментари:
Публикуване на коментар