10 март 2020

Вафлена торта - Дидка

С благодарност за рецептата на ВЕГЕ СЪЗНАНИЕ

Веге съзнание

Благодаря, Дидка! Голямо вдъхновение си!

Продукти: 
300 гр.  лешников тахан, 2 райски ябълки, 500 гр фурми, ванилия, 150 грама черен, натурален шоколад ,  шепа солени лешници за украса
Приготвяне: 
Райската ябълка, тахана и фурмите се смесват в голям блендер. Блатовете са около 10. Всеки вафлен блат се маже с крема. Залива се с разтопения шоколад. Украсява се с натрошени лешници.

ПП: Извън поста - може да се направи ганаш със сметана. Да се търси с с какво да се замени райската ябълка, тъй-като не се намира целогодишно. Може би с банан?!?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички публикации